Me Zaev, katër nënkryetarët po largohen nga majat e LSDM-së

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:26

Me Zaev, katër nënkryetarët po largohen nga majat e LSDM-së

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës dhe nënkryetare e LSDM-së Mila Carovska sot pasdite ka konfirmuar se me dorëheqjen e kryetarit të partisë Zoran Zaev i përfundon mandati gjithë kryesisë.

Carovska për herë të parë u zgjodh nënkryetare e LSDM-së pas zgjedhjeve presidenciale të vitit 2019, pasi Zaev paralajmëroi ndryshime të mëdha kadrore në LSDM dhe në atë ekzekutiv.

Ndërkohë, mandati i saj i dytë si nënkryetare zgjati pothuajse gjysmë viti, ashtu si edhe tre nënkryetarët e tjerë të zgjedhur pas kongresit në maj të këtij viti. Më pas, përveç Carovskës, postin e nënkryetarit në parti e mbajti ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, ndërsa nënkryetarë të rinj u emëruan zëvendëskryeministrat Fatmir Bytyqi dhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, të cilët zgjatën mezi një. e teta e mandatit.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:26

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare