Menduh Thaçi aktivitete partiake në Tearcë dhe Zhelinë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 25, 2019 21:17

Menduh Thaçi aktivitete partiake në Tearcë dhe Zhelinë

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në Llërcë të komunës së Zhelinës takon rininë e kësaj dege, ndërsa në Tearcë zgjodhi dhe kryetarin e degës së re partiake.

Sipas njoftimit të PDSH, në Llërcë të komunes se Zhelinës, Thaçi ka takuar rininë e kësaj dege duke i informuar mbi ngjarjet qe jane duke ndodhur. Ai me këtë rast ka shpërndarë edhe libirin e tij.

“Ne nje atmosfere shume te ngrohte kaloi ky takim ku PDSH po pergaditet qe te garoje ne zgjedhjet e 12 prillit”, theksojnë nga kjo parti. Thaçi ishte edhe në Kuvendin zgjedhor të degës së PDSH-së Tearcë ku u zgjodh kryesia e re e degës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 25, 2019 21:17