Mënyrat e çuditshme të mbrojtjes në kohën e koronavirusit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 22:45

Mënyrat e çuditshme të mbrojtjes në kohën e koronavirusit

Në një kohë kur shumë njerëz mbajnë maska dhe doreza për t’u mbrojtur nga koronavirusi, ka disa prej tyre që kanë vendosur të marrin masa më interesante.

Më poshtë mund të shikoni disa nga masat mbrojtëse më të çuditshme dhe të jashtëzakonshme që ju kanë zënë sytë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 22:45