Mercedes fillon shitjen e GLC dhe GLC Coupe për 2019

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 22:46

Mercedes fillon shitjen e GLC dhe GLC Coupe për 2019

Prodhuesi gjerman hapi një libër për porosi në Evropë për dy modelet e saj të ristilizuara SUV.

Megjithëse Mercedes GLC dhe GLC Coupe arrijnë në shitjet në 2019 vetëm në korrik, klientët potencialë tani mund t’i urdhërojnë ato.

Mercedes ka ofruar dy versione me naftë – GLC 200d dhe GLC 220d.

Këto janë automjete që përdorin një motor nafte me 4 cilindra me 163 ose 194 kuaj fuqi në një model më të fortë.

Të dy versionet e naftës çiftëzohen me një automatik me 9 shpejtësi, ndërsa fuqia është transferuar në të gjitha katër boshtet duke përdorur sistemin 4Matic.

Më vonë, versionet benzinë GLC 200 dhe GLC 300 do të jenë në dispozicion, me 197 dhe 258 kuaj fuqi.

Modeli më i lirë është aktualisht GLC 200d, i cili kushton 47,724 euro në Gjermani.

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 22:46