Mercedes shfaqë një pjesë të G-Wagen

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 22:55

Mercedes shfaqë një pjesë të G-Wagen

Enterieri i modelit që shfaqet brenda disa javësh.

Sikur prodhuesit tjerë edhe Mercedes, është duke e zgjeruar linjën e makinave SUV. Mirëpo, ka rritur edhe numrin e makina të vogla të kësaj linje, ndërsa një prej tyre e ka në pritje.

Ky është modeli GLB nga G-Wegon, që Mercedes do ta prezantojë në fund të muajit në Shangai Auto Show.

Prodhuesi gjerman, e ka postuar imazhin me pjesët e enterierit në llogarinë zyrtare të rrjetit social, për ta hequr menjëherë. Mirëpo, mediat që merren me automobilizëm, kanë arritur dhe ruajnë imazhin, për ta ndarë me të gjithë.

Enterieri gjigant i ndjeshëm në prekje, duket se ka zëvendësuar çdo komandë dhe opsion tjetër, duke treguar për një teknologji të lartë.

Ulësja e shoferit me atë të shoqëruesit e kanë një ndarje, ndërsa para ndodhen edhe ventilatorët e mëdhenj për cilësinë të lartë të ajrit.

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 22:55