Mercedesi paralajmëron tri modele të reja hibride

Desk
By Desk March 2, 2020 22:51

Mercedesi paralajmëron tri modele të reja hibride

Mercedesi është duke bërë gati tri modele të reja hibridë me kabllo për këtë muaj, sipas një njoftimi në Facebook.

Bazuar në një video të publikuar, Mercedesi planifikon të sjellë tri modele hibride të GLA SUV-it, CLA Sedanit dhe CLA Shooting Braket.

Të tria janë të bazuara në arkitekturën e njëjtë dhe besohet se kompania do ta ketë të lehtë prezantimin e versioneve hibride-elektrike të secilit model.

Të gjitha përdorin fuqinë e njëjtë dhe pritet të lansohen në të njëjtën kohë.

Nuk dihen detajet për automobilat, veçse ata pritet të prezantohen në muajin mars.

Desk
By Desk March 2, 2020 22:51