Merkel: Më shumë angazhim për zgjidhjen e konfliktit në Siri

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 23, 2019 20:01

Merkel: Më shumë angazhim për zgjidhjen e konfliktit në Siri

Për kancelaren gjermane, Angela Merkel, Gjermania dhe Evropa duhet të angazhohen në mënyrë më aktive dhe me më shumë forca në një konflikt që po zhvillohet në portat e shtëpisë dhe që cenon sigurinë, theksoi zëdhënësi i kancelares, Steffen Seibert në një konferencë shtypi.

“Mbi mënyrat e angazhimit qeveria po zhvillon diskutime”, theksoi ai.

“Kjo çështje do të diskutohet gjithashtu në takimet e radhës me partnerët e NATO-s”, shtoi Seibert./ATSH/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 23, 2019 20:01