Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 22 Maj, 2022 14:37

Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë me pakicë dhe me shumicë.

Nisma e tillë u përshëndet nga kryetari i Strugës, Ramiz Merko.

Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave

Zbatimi i zgjidhjes së re ligjore të ndryshuar pritet të nisë më së voni pas dy javësh. Kështu deklaroi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, para takimit të sotëm me tregtarët nga rajoni Ohër-Strugë, pas së cilës do të vizitojë objektet tregtare në Çarshinë e Ohrit.

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 22 Maj, 2022 14:37