Mësohet identiteti i viktimave nga rrëzimi i aeroplanit

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 21:20

Sipas burimeve të Alsat rrëzimi i aeroplanit ka ndodhur 4.7 km në veri-perendim të Solunska Glave, në trekëndëshin mes Makedonski Brod, rajonin e SPB-Shkup dhe SPB-Veles.

Ndërkohë  mësohet edhe identiteti i viktimave, bëhet fjalë për Boshnakov Angelov Georgi i lindur n vitin 1970, Boshnakova Georgiva Gergana e lindur në vitin 2005, Boshnakova Georgieva Biljana e lindur në vitin 2005 dhe Boshnakova KornajevaTzoneva Kalina e lindur në vitin 1972, që të gjithë nga Republika e Bullgarisë.

(foto-arkiv)

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 21:20