Meta: Dje hodhëm hapin për rivendosjen e sovranitetit të plotë të popullit

Desk
By Desk March 3, 2020 20:00

Meta: Dje hodhëm hapin për rivendosjen e sovranitetit të plotë të popullit

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta e ka cilësuar tubimin e djeshëm “hapin e parë në përmbushjen e misionit tonë për rivendosjen e sovranitetit të plotë të popullit shqiptar ndaj të gjitha institucioneve”.

Meta falënderon të gjithë pjesëmarrësit që sipas tij, “u përgjigjen thirrjes së Presidentit të Republikës në mbrojtje të Kushtetutës dhe kundër grushtit të shtetit që synon rrëmbimin mafioz të Gjykatës Kushtetuese”.

Shkrimi i plotë i Metës në Facebook

Një falënderim të përzemërt të gjithë motrave dhe vëllezërve shqiptarë, të cilët iu përgjigjen thirrjes së Presidentit të Republikës në mbrojtje të Kushtetutës dhe kundër grushtit të shtetit që synon rrëmbimin mafioz të Gjykatës Kushtetuese.

Shkrimi i plotë i Metës në Facebook

Një falënderim të përzemërt të gjithë motrave dhe vëllezërve shqiptarë, të cilët iu përgjigjen thirrjes së Presidentit të Republikës në mbrojtje të Kushtetutës dhe kundër grushtit të shtetit që synon rrëmbimin mafioz të Gjykatës Kushtetuese.

Desk
By Desk March 3, 2020 20:00