Mexhiti dhe Mehemedi, përplasen Për Dibrën

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 20:59

Në emisionin “Rruga drejt” sot në mbrëmje në Alsat ishin të ftuar Izet Mexhiti nga integristët dhe Remzi Mehmedi nga Aleanca. Nënkryetari i BDI-së Mexhiti tha se në Mogorç të Dibrës, ku dominon VMRO-DPMNE-ja, është një nga fshatrat ndër më të mëdhenjtë, ka fituar Arben Agolli.

I menjëhershëm ka qenë kundër replika e Remzi Memetit nga Aleanca ku tha këto janë tentativa dëshpëruese dhe dështuese për të kundër argumentuar shifrën finale.

Por Mexhiti replikoi duke e akuzuar Mehmedin duke i thënë se ” ju mund të manipuloni qytetarët që nuk e njohin Dibrën, por jo dibranët”.

Mehemdi nga ana tjetër u mbrojt duke i thëne se “të gjithë kanë qasje në faqen e KSHZ-së dhe do shohin se je gabim”.

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 20:59