Mexhiti: Me Taravarin sigurisht që po fitojmë, dilema është vetëm me çfarë diference

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 21:55

Mexhiti: Me Taravarin sigurisht që po fitojmë, dilema është vetëm me çfarë diference

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, ka thënë sonte se lideri i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, ka marrë vendim autonom për të mbështetur opozitën shqiptare dhe se çelësi për këtë ka qenë mbështetja që ka marrë nga anëtarësia, përcjell FLAKA.

“Është e qartë se në bllokun shqiptar do të jetë dinamike dhe nuk do të ketë më dilema, ata që i njohin mundësitë, kush është fituesi në bllokun shqiptar, pra në bllokun europian për ndryshime. Tani e tutje dilema është se cili do të jetë dallimi”, tha Maxhiti për Sitel.

Sipas tij, Lidhja Evropian për Ndryshim do të fitojë bindshëm, sidomos në zonën e gjashtë. Ai po ashtu konfirmoi se Taravari ishte një nga kandidatët për president.

“Kemi një vendim për një kandidat shqiptar për president dhe këtë herë me shanse të mëdha për të hyrë në raundin e dytë të zgjedhjeve”, tha Mexhiti. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 21:55

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare