Mexhiti: Vulat e ASH-së i ka Arben Taravari

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:48

Mexhiti: Vulat e ASH-së i ka Arben Taravari

Ministri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti ka deklaruar se vulat e partisë së Aleancës për Shqiptarët, i ka Arben Taravari dhe se ai është kryetar legjitim i partisë.

“Aleanca për Shqiptarët është një dhe e vetme. Aleanca për Shqiptarët i ka organet e saja dhe e ka një dhe të vetmin legjitim – kryetarin Arben Taravarin. Vulat e partisë normal se janë te kryetari i partisë dhe shumica e nënshkrimeve të kuvendarëve”, tha Mexhiti.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:48

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare