“Mi Amor”, kap 50 milionë shikime

Redaksia
By Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:32

“Mi Amor”, kap 50 milionë shikime

Që nga paralajmërimi u dëshmua se do të jetë një hit i radhës. Kjo po dëshmohet çdo ditë e më shumë.

Projekti “Mi Amor” i Dhurata Dorës dhe Noizyt tashmë numëron mbi 50 milionë shikime në platformën YouTube.

“Mi Amor” është bërë pjesë e të gjithëve, e dëgjohet në çdo vend që nga publikimi, më 23 korrik.

Përveç dyshes, merita për këtë sukses kanë edhe bashkëpunëtorët e tyre.

Redaksia
By Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:32