Micevski i VMRO-DPMNE i bën thirrje Skender Rexhepit që të votojë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:56

Micevski i VMRO-DPMNE i bën thirrje Skender Rexhepit që të votojë

Koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski i bën thirrje deputetit Skender Rexhepit ta rrëzojnë, siç thotë ai, qeverinë kriminale dhe të deligjitimuar nga popullit.

“Pasi 61 deputetë nënshkruan në mënyrë të qartë dhe pa mëdyshje mocionin e mosbesimit ndaj qeverisë të premten, regjimi hibrid i qeverisë filloi me fushatën brutale, me shumë presione, kërcënime për ta shkelur dinjitetin njerëzor dhe ta shkatërrojë kredibilitetin e kuvendit” shkruan Micevski.

Koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE -së, Nikolla Micevski i bën thirrje deputetit Skender Rexhepit ta rrëzojnë, siç thotë ai, qeverinë kriminale dhe të deligjitimuar nga popullit.

“Pasi 61 deputetë nënshkruan në mënyrë të qartë dhe pa mëdyshje mocionin e mosbesimit ndaj qeverisë të premten, regjimi hibrid i qeverisë filloi me fushatën brutale, me shumë presione, kërcënime për ta shkelur dinjitetin njerëzor dhe ta shkatërrojë kredibilitetin e kuvendit” shkruan Micevski.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:56

28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...
28
Nën
Nëna e dëshmorit Xhemil Abduramani nuk mund t’i mbajë lotët “Ku qajnë motrën për vellanë,...