Mickoski: Dyshoj në zgjedhje të drejta dhe demokratike

Desk
By Desk March 5, 2020 19:27

Mickoski: Dyshoj në zgjedhje të drejta dhe demokratike

Kreu i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski dyshon zgjedhjet e ardhme parlamentare do të jenë të drejta dhe demokratike.

Ai shton se partia e tij e ka të vështirë të funksionojë me llogari bankare të bllokuar.

Desk
By Desk March 5, 2020 19:27