Mickoski është kopje e zbehtë e Gruevskit, thonë nga LSDM

Redaksia
By Redaksia 23 Shtator, 2023 11:00

Mickoski është kopje e zbehtë e Gruevskit, thonë nga LSDM

Nëpërmjet një kumtese nga VMRO-ja thonë se Mickoski është një kopje e zbehtë e Gruevskit, rënia e DPMNE-së është për shkak të kotësisë dhe pakënaqësisë së madhe të brendshme, ndërsa, problemet e brendshme, me një fjalë, shpërbërja e DPMNE-së nuk është për shkak të vlerave, por për shkak të kotësisë dhe pakënaqësisë së madhe të brendshme.

Nga LSDM-ja thonë se seria e sherreve, akuzave dhe lojërave gjyqësore në Shtëpinë e Bardhë tregojnë se sa të thella janë problemet e brendshme partiake në DPMNE. Ndërsa fakti është se Hristijan Mickoski është një kopje e zbehtë e Nikolla Gruevskit. Dhe politika e tij e bllokimit të rrugës evropiane është gjithashtu vetëm një kopje e origjinalit.

Redaksia
By Redaksia 23 Shtator, 2023 11:00