Mickoski kërkon fitore në zgjedhjet lokale në Shtip

Desk
By Desk October 23, 2020 21:31

Mickoski kërkon fitore në zgjedhjet lokale në Shtip

Në Shtip në zgjedhjet e ardhshme për kryetar komune mbrohet Maqedonia, këto nuk janë zgjedhje të zakonshme dhe për këtë arsye unë u bëj thirrje qytetarëve të Shtipit që të dalin dhe së bashku në vijat e frontit të mbrojnë Maqedoninë nga kjo jetë e përditshme që i ndodh, jeta e përditshme e grabitjes, krimi, korrupsioni, poshtërimi dhe poshtërimet, tha nga Novo Sella, Shtip, kryetari i VMRO DPMNE, Hristijan Mickoski, përcjell FLAKA.

Ai bëri të ditur se për dy deri në tre ditë do të shpallin kandidatin për kryetar nga radhët e VMRO-DPMNE. Ai pret mbështetje nga qytetarët e Shtipit dhe nga ata, siç tha ai, të cilët në tre vitet e kaluara nuk ishin të kënaqur me projektet e ish-kryetarit të komunës, dhe tani Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski.

“Për të ndaluar oligarkët, për të ndaluar interesat familjare të biznesit në Shtip, për të ndaluar interesat familjare të biznesit tranzitor në të gjithë Maqedoninë, reflektuar në familjet që në Shtip në periudhën e kaluar janë praktikisht të shkatërruara dhe qytetarët e Shtipit janë ata që nuk janë të kënaqur me një sjellje të tillë. Kjo është arsyeja pse VMRO-DPMNE në zgjedhjet e ardhshme të parakohshme për kryetar komune pret mbështetje masive nga qytetarët e Shtipit, e cila në fakt do të nënkuptojë një erë të re, energji të re që do të tregojë fitoren e VMRO-DPMNE dhe koalicionit në zgjedhjet e ardhshme lokale që do të zhvillohen në më pak se një vit nga sot. Shtipi në të kaluarën ka qenë gjithmonë paralajmërues i ndryshimeve, do të jetë kështu edhe kësaj radhe”, tha Mickoski.

Në ditën e Luftës Revolucionare Maqedonase, partia opozitare protestoi fillimisht në Shkup dhe më pas u largua nga Shkupi për në Shtip me makinë. FLAKA

Desk
By Desk October 23, 2020 21:31