Mickoski: Le të fitojmë kështu e të punojmë dhe ta nxjerim atdheun tonë nga hiri

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 25, 2019 21:37

Mickoski: Le të fitojmë kështu e të punojmë dhe ta nxjerim atdheun tonë nga hiri

Udhëheqësi i VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski bëri një vizitë Degën e VMRO-DPMNE në qytetin e Butelit, ku e pritën anëtarët dhe mbështetësit e partisë, përcjell FLAKA.

“Ne fitojmë në Butel. Njerëzit janë në këmbë dhe shumica dërrmuese e kundërshton këtë autoritet despotik. Kemi nevojë një milimetër më shumë për të fituar despotin, për të fituar drejtësinë dhe për t’i dhënë fund të gjitha padrejtësive. Humbin, humbin në anketa te njerëzit, dhe së shpejti do të përballet me ligjin dhe të gjitha padrejtësitë që qëndrojnë pas punës së tyre. Dhe në Maqedoni do të kemi një triumf të drejtësisë për të cilën njerëzit kanë luftuar”, tha Mickoski.

Ai u tha qytetarëve të Butel se VMRO-DPMNE ka një avantazh të rëndësishëm mbi LSDM dhe profesoresha Gordana Siljanovska Davkova kundrejtë Stevo Pendarovskit. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 25, 2019 21:37