Mickoski në Manastir: Të fitojmë me 61 deputetë për reformën dhe transformimin e vendit

Redaksia
By Redaksia 14 Nëntor, 2023 21:50

Mickoski në Manastir: Të fitojmë me 61 deputetë për reformën dhe transformimin e vendit

Sot jemi këtu si rezultat i aksionit në terren që po e zhvillojmë në mbarë Maqedoninë, biseduam me shumë grupe në Manastir, me punëtorë shëndetësorë, me njerëz nga REK Manastir me punëtorë energjetikë, diskutuam se çfarë na kushton dhe çfarë është e rëndësishme në programin e VMRO-DPMNE-së për të gjetur që disa nga këto gjëra të korrigjohen, deklaroi kryetari i VMRO-DPMNE-së në takimin me qytetarët e Manastirit në kuadër të fushatës “Është e rëndësishme!” Ndryshimet varen nga ju!”, përcjell FLAKA.

Mickoski theksoi se VMRO-DPMNE i dëgjon pritjet e tyre përmes takimeve me qytetarët, të cilat më pas do të gjenden në programin e ardhshëm të VMRO-DPMNE-së dhe se si do t’i zbatojë qeveria e ardhshme, por ka treguar se nuk do të premtohen mrekulli, por projekte që do të në fakt të përmbushet.

“Zgjodhëm të ecim fort, por zgjodhëm të ecim në një rrugë që nuk do të jetë e turpshme. Tani qëllimi është i dukshëm, drita në fund të tunelit është e dukshme. Kur na thanë se kjo që po bënim ishte e pamundur, kur na thanë se dikush tjetër kishte vendosur ndryshe, se lufta ishte e pavlerë, ne nuk u dorëzuam. Qëndruam në këmbë dhe luftuam bashkë me njerëzit që ishin motivi ynë. Si rezultat i asaj lufte, ai rezultat historik ndodhi në vitin 2021 kur arritëm një fitore të dyfishtë historike, por ky është vetëm fillimi”, tha Mickoski.

Mickoski theksoi se qëllimi përfundimtar është fitorja në zgjedhjet e ardhshme të dyfishta, ato presidenciale dhe parlamentare.

“Lajmi që dua t’ju them është i shkëlqyeshëm, gjegjësisht se kandidati i VMRO-DPMNE-së do të fitojë bindshëm në zgjedhjet presidenciale, dhe VMRO-DPMNE dhe koalicioni do të fitojnë bindshëm në zgjedhjet parlamentare. Nuk ka më asnjë forcë që do ta ndalojë atë. Askush nuk e ka fituar popullin. Është e rëndësishme që ajo fitore të jetë historike, të jetë me 61 deputetë, një fitore e tillë na duhet për reforma, për projekte për transformimin e Maqedonisë”, tha Mickoski.

Mickoski theksoi se në periudhën në vijim do të vijnë lloj-lloj njerëzish që do të premtojnë gjithçka dhe gjithçka, dhe janë opozitë e opozitës, janë të paguar për të qenë kështu dhe në momentin që dalin nga mbledhja numërojnë kartonët e verdhë të ata që i paguajnë, është qeveria e BDI-së dhe LSD-së.

“Zgjedhjet e ardhshme nuk janë zgjedhje në të cilat duhet profilizimi, zgjedhjet e ardhshme janë zgjedhje mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit dhe Ali Ahmetit, Artan Grubit, Bujar Osmanit, Mile Zeçeviqit, Dimitar Kovaçevski, Bojan Mariçiq. Kushdo që thotë se votoni për të tretën herë, dëshiron vetëm të ndajë votat kundër qeverisë dhe ta gjunjëzojë Maqedoninë. Të mos lejojmë së bashku, 61 deputetë në Kuvendin e Maqedonisë”, theksoi Mickoski. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 14 Nëntor, 2023 21:50