Mickoski: Nëse të sëmurët kronikë nuk i vret korona, aty është ajri i ndotuar

Desk
By Desk October 29, 2020 21:15

Mickoski: Nëse të sëmurët kronikë nuk i vret korona, aty është ajri i ndotuar

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, kritikoi Qeverinë në Facebook sonte se nuk po bën asgjë për të mbrojtur qytetarët, përcjell FLAKA.

“Për Qeverinë e Zaev, Franca dhe Gjermania që morën masa dhe protokolle më intensive për parandalimin e infeksionit # COVID po bëjnë një gabim dhe janë retrogradë, sepse Qeveria jonë nuk po bën asgjë për të shpëtuar jetë.

Pacientët me sëmundje kronike ende duhet të shkojnë në punë, nëse korona nuk i vret, këtu është ajri i ndotur i cili pas 4 viteve të qeverisë së Zaevit ende nuk është alpin i pastër siç është premtuar.

Mesazhi i vetëm i Zaev është që të mos bëni panik në një situatë kur kemi numra që tregojnë katastrofë. 862 të infektuar të rinj dhe 14 të vdekur”. FLAKA

Desk
By Desk October 29, 2020 21:15