Mickoski: Ngushëllime për Turqinë dhe popullin mik turk për viktimat e tërmetit

Desk
By Desk October 30, 2020 22:22

Mickoski: Ngushëllime për Turqinë dhe popullin mik turk për viktimat e tërmetit

Në emër të VMRO-DPMNE-së, unë sinqerisht shpreh ngushëllime për familjet e viktimave të tërmetit që ndodhi në Izmir dhe lutjet tona janë për shërimin e të plagosurve nga katastrofa natyrore, shkruan kryetari i VMRO_DPMNE-së, Hristiajn Mickoski, përcjell FLAKA.

“Sot, për fat të keq, populli mik turk dhe Turqia po përballen me një katastrofë serioze natyrore.

Si banor i Shkupit, një qytet që ndjeu nxehtësinë e tërmetit shkatërrues dhe themelet e të cilit bazohen në solidaritet dhe njerëzim, unë besoj se si Izmiri ashtu edhe rajonet e prekura do të kthehen shpejt në ndihmën normale dhe të ndërsjellë, mirëkuptimin dhe humanizmin do të shprehet.

Pas këtij tërmeti katastrofik, unë jam i bindur se Turqia dhe populli turk do të dalin më të fortë dhe më të bashkuar.

Në mendjet tona janë të gjithë ata që kanë humbur anëtarët e familjes dhe të dashurit e tyre”. FLAKA

Desk
By Desk October 30, 2020 22:22