Mickoski: Një grup i vogël nga pushteti pasurohet në emër të vdekjes

Redaksia
By Redaksia 3 Tetor, 2023 21:15

Mickoski: Një grup i vogël nga pushteti pasurohet në emër të vdekjes

Lideri i opozitës VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, sot nga Peshtani ku pati një takim me popullatën lokale, theksoi se gjimnastika e qeverisë është reduktuar për shkak të ndryshimeve në Kodin Penal, se secili do të mbajë përgjegjësi për atë që kanë bërë, përcjell FLAKA.

Mickoski gjatë ditës së parë të fushatës partiake “Është e rëndësishme!” Ndryshimet varen nga ju”, theksoi se ekonomia e vendit është në gjunjë, fermerët po vuajnë, nxënësit nuk kanë libra, pensionistët po protestojnë, dhe qeveria po bën para nga vuajtja e popullit dhe mendon se do të shpëton nga përgjegjësia.

“Këto nga qeveria, një grup i vogël fiton para në emër të vdekjes, kur flas për këtë kam parasysh skandalin e fundit që ka ndodhur në klinikën e Onkologjisë. Kanë kaluar muaj dhe e shihni se nuk ka asnjë hetim apo përgjegjësi për atë që po ndodh”, theksoi Mickoski.

Kreu i VMRO-DPMNE-së theksoi se është e rëndësishme të bashkohemi dhe të qëndrojmë në krah të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit që ajo udhëheq.

“E kam fjalën për të gjithë zërat protestues që nuk ndodhin me realitetin e sotëm. Të mos lejojmë që skajet politike të na ndajnë me lojëra, ekspozita dhe gjimnastikë politike. Kështu do të përfitojnë vetëm këta mashtrues politikë dhe kriminelë në qeveri dhe ky është qëllimi i tyre, ata kanë për qëllim të krijojnë opozitarë prokurë që do të thonë atë që duan të dëgjoni. Opsioni i vetëm që di si është VMRO-DPMNE dhe koalicioni”, tha Mickoski.

Ai theksoi se prandaj ka rëndësi nëse fitorja do të jetë me 53, 55 apo 61 deputetë.

“Kjo është e rëndësishme sepse sa më bindëse të jetë fitorja, aq më shumë do të kemi mundësi të realizojmë projekte. Mbështetjen që do ta marrë VMRO-DPMNE dhe koalicioni, unë dhe VMRO-DPMNE do t’jua kthejmë me punë të guximshme, të ndershme dhe dinjitoze”, tha lideri i opozitës. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 3 Tetor, 2023 21:15