Mickoski: Unë jam mbrojtësi i fundit kundër krimit dhe korrupsionit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:43

Mickoski: Unë jam mbrojtësi i fundit kundër krimit dhe korrupsionit

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski në intervistën e sontme në TV Telma u bëri thirrje të gjithë atyre që kërkojnë një kongres të jashtëzakonshëm për shkarkimin e tij, të paraqesin një iniciativë në organet e partisë, përcjell FLAKA.

Ai e ka urdhëruar veten të jetë linja e fundit e mbrojtjes kundër krimit dhe korrupsionit.

“Të gjithë ata që kërkojnë dorëheqjen time, le të paraqesin një iniciativë për një kongres të jashtëzakonshëm në parti. Nëse organet e partisë vendosin të kenë një kongres të jashtëzakonshëm, natyrisht që duhet të ketë. Nëse ka një kongres të jashtëzakonshëm, unë nuk do të kandidoj. Por unë e ofrova atë, dhe Komiteti Qendror e refuzoi atë. Tani nuk mund të shkoj kundër vullnetit të partisë. Unë jam mbrojtësi i fundit kundër krimit dhe korrupsionit. Parakolp i fundit i atyre që ishin thellësisht të përfshirë në Reket, atyre që i detyroheshin shtetit, atyre që falimentuan Eurostandard…”, tha Mickoski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:43