Mickoski: Zaev, Filipçe, lereni PR-in, Maqedonia sot thyen rekorde me bilancin e zi

Desk
By Desk October 30, 2020 22:05

Mickoski: Zaev, Filipçe, lereni PR-in, Maqedonia sot thyen rekorde me bilancin e zi

“Maqedonia sot thyen rekorde me bilancet e zeza. 934 të infektuar të rinjë, 420 të infektuar në Shkup.

Ju thoni se është nën kontroll, dhe asgjë nuk është nën kontroll, ju thoni se po merrni masa, dhe asgjë konkrete nuk po bëhet. Ju thoni se mbroni popullatën, dhe i bëni të sëmurët kronikë të shkojnë nesër në punë dhe të vënë jetën e tyre në rrezik, ju thoni që kujdeseni për punëtorët shëndetësorë dhe nuk u siguroni atyre as teste falas për # COVID, ju thoni se ka kushte për zgjedhje në Shtip, dhe krijojnë me forcë grupe korona.

Çdo ditë ju tregoni se me këtë Qeveri të paaftë fundi po shpërthen përsëri, madje edhe më thellë. Kjo paaftësi nuk është më për zemërim, është për keqardhje”.

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së
FLAKA

Desk
By Desk October 30, 2020 22:05