Mickoski: Zaev hyri në borxh me dy miliard euro

Desk
By Desk November 1, 2020 21:56

Mickoski: Zaev hyri në borxh me dy miliard euro

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në ‘Facebook’ shkruan se Qeveria e Zaevit ka hyrë në borxh prej dy miliardë euro.

“A mund të përmendni një projekt në të cilin jeta është bërë më e mirë”, pyet Mickoski.

Në postimin e tij ai përmend artistët dhe punonjësit të kulturës, ekonomistët dhe pronarët e bizneseve të vogla dhe të mëdha, mjektët dhe punonjësit shëndetësor, punëtorët, të papunët, bujqit, profesorët, arsimtarët, studentët dhe nxënësit e shkollave të mesme, sindikatat dhe shoqatat.

 
 
Desk
By Desk November 1, 2020 21:56