Mickoski: Zaev së pari ti kthen paratë nga “Global”, pastaj bëjmë selfi

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 22:04

Nuk ka problem, edhe selfi do të bëjmë, por fillimisht ti kthesh ato 8,5 milion euro nga “Global” që i vodhe së bashku me Vicen, e pastaj do ti them Vices se të gjithë ato euro për euro që i merr për të dhe kishën ti kthejë prap te qytetarët, e atëher unë dhe ti zoti Zoran Zaev do të bëjmë selfi, tha lideri i VMRO-DPMNE-së, Hiristijan Mickoski në takimin me banorët e komunës Zrnovcsi, duke nënvizuar se kjo është përgjigjja e tij për ofertën e kryeministrit, përcjell FLAKA.

“E deri atëher do të duhet ti gëzohesh selfit në telefonin tënd me Alaksis Cipas”, tha Mickoski. FLAKA

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 22:04