Milloshoski: Janeva është përgjegjëse që PPS-ja pësoi fat famëkeq

Milloshoski: Janeva është përgjegjëse që PPS-ja pësoi fat famëkeq

Deputeti i VMRO-së, Antonio Milloshoski tha se Katica Janeva është përgjegjëse që Prokuroria Publike Speciale pësoi fat famëkeq.

“Ai person, prokurorja, e cila duhej ta ringjallte drejtësinë dhe besimin në sistemin gjyqësor në Republikën e Maqedonisë, fatkeqësisht pikërisht ajo ishte njëra nga personat e përgjegjshëm që PPS-ja pësoi fat famëkeq, meqë vetë ajo ndodhet në paraburgim”, tha Milloshoski.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 19:37

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.