Milloshoski: Komisioni i Venecias nuk është shitore ku ju zgjidhni vetëm atë që ju pëlqen

Milloshoski: Komisioni i Venecias nuk është shitore ku ju zgjidhni vetëm atë që ju pëlqen

Antonio Milloshoski tha në emisionin “Rruga drejtë… tha se “Komisioni i Venecias nuk është një dyqan ushqimesh ku ju zgjidhni vetëm atë që ju pëlqen”, përcjell FLAKA.

“Nënçmuese është që qeveria trajton Komisionin e Venecias si një dyqan ushqimesh, nga e cila ju zgjidhni atë që ju pëlqen dhe refuzoni rekomandimet që nuk ju pëlqejnë. Sidomos pasi që raporti i Komisionit të Venecias tregon se ligji për gjuhët është jofunksional dhe do të ndikojë negativisht në sistemin e drejtësisë dhe joefikasitetin e tij. Kjo është një shuplakë ligjore nga Komisioni i Venecias për qeverinë e Maqedonisë”, i tha Milloshoski Bujar Osmanit të BDI-së me të cilin ishin në debatë në Alsat-M. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 22:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.