Milloshoski të enjten cakton përsëri seancë, fton Osmanin dhe Dimitrovin

Desk
By Desk November 10, 2020 20:05

Milloshoski të enjten cakton përsëri seancë, fton Osmanin dhe Dimitrovin

Kryetari i Komisionit të Politikës së Jashtme në Parlament, Antonio Milloshoski ka caktuar për ditën e enjte përsëri seancë të komisionit në ora 11:00 ku të ftuar janë dhe zv. kryeministri Nikolla Dimitrov dhe ministri i jashtëm Bujar Osmani.

Maqedonia duhet të ndërtojë një pozicion të përbashkët dhe vija të kuqe kombëtare kundër memorandumit të Bullgarisë.

Dinjiteti dhe pavarësia e popullit maqedonas është një vlerë kulturore dhe gjuhësore evropiane dhe kjo është arsyeja pse BE duhet të hapë negociatat e anëtarësimit pa pranuar shantazhe dhe presione shtesë!

Desk
By Desk November 10, 2020 20:05