Milloshoski: Zaev duhet të pranojë zgjedhje të parakohshme parlamentare

Desk
By Desk 23 Prill, 2019 21:38

Milloshoski: Zaev duhet të pranojë zgjedhje të parakohshme parlamentare

Deputeti nga VMRO-DPMNE, Antonio Milloshoski beson se rezultatet e raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale po shpallin se qeveria po ndryshon dhe se ky raund i parë njofton se ka një atmosferë për ndryshime politike në vend, përcjell FLAKA.

Sipas tij, rezultatet e raundit të parë janë karton i kuq për qeverinë. Kështu që ishte e nevojshme të pranohej propozimi i VMRO-DPMNE-së për zgjedhjet e parakohshme parlamentare së bashku me zgjedhjet presidenciale, në mënyrë që njerëzit të thoshin se kush është netull dhe kush për mandat, jo Zaev, nuk e bën një “fshesë subjektive”, sipas kujt i pëlqen kush nuk e ka, tha Milloshoski në “Top Tema” në TV Telma.

“Rezultati i votimit për Gordana Siljanovska Davkova është një reflektim i vullnetit të popullit. Nëse krahasojmë rezultatet e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit nga zgjedhjet lokale që arrijnë në 335 mijë vota, por së bashku me partinë turke dhe partinë e Amdi Bajramit dhe të tjerët, të cilët tani janë koalicion qeverisës, do të thotë nëse marrim votat e tyre, diku rreth 325 mijë vota, dhe Profesor Siljanovska ka 320 mijë që ne mendojmë se është një rezultat i mirë. Sidomos që kundër saj ka një koalicion 31 partishë. Jam i lumtur të njoftoj se në nivelin e Shkupit, Profesor Siljanovska pati një rezultat më të mirë se Stevo Pendarovski, si dhe në disa bastione të LSDM-së, siç është Kumanova”, thotë Milloshoski. FLAKA

Desk
By Desk 23 Prill, 2019 21:38