Milloshovski tenton të lëshoj “bomba”, lidhur me “Reket” në Kuvend

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 14 Shkurt, 2020 13:51

Milloshovski tenton të lëshoj “bomba”, lidhur me “Reket” në Kuvend

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshovski ka tentuar që edhe sot të lëshoj incizime në Kuvned të cilët kanë lidhje me rastin “Reket”, por të njëjtin e ndali spikeri, Talat Xhaferi.

Milloshovski tha se në këto biseda dëgjohet Zoran Zaev dhe sipas tij, ish kryeministri jo vetëm që e ka ditur rastin “Reket” por tha se ka dhënë këshilla.

 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 14 Shkurt, 2020 13:51