Ministri austriak paralajmëroi rrezikun e sulmeve terroriste

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 4 Shtator, 2018 19:54

Ministri austriak paralajmëroi rrezikun e sulmeve terroriste

Ministri i Brendshëm i Austrisë, Herbert Kickl paralajmëroi sot në Berlin për rrezikun e sulmeve terroriste me armë kimike, biologjike dhe bërthamore.

“Armë të tilla si një mjet për terrorizëm, paraqesin një rrezik që ne nuk duhet ta nënvlerësojmë në asnjë mënyrë”, tha Kickl duke iu drejtuar pjesëmarrësve në konferencën e mbajtur në kryeqytetin e Gjermanisë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 4 Shtator, 2018 19:54