Misër çfarë nuk keni ngrënë ende, ja mënyra e përgatitjes e parapëlqyer

Misër çfarë nuk keni ngrënë ende, ja mënyra e përgatitjes e parapëlqyer

Dikush e do të zier, gjysmë të pjekur, të tjerët e duan misrin e pjekur, ndërkaq tani po ju rekomandojmë të provoni recetën e re fenomenale për përgatitjen e misrit me erëza, i cili me siguri do t’ju ngazëllejë!

Bashkë me misrin do t’ju nevojitet pak parmezan, hudhër dhe spec djegës pluhur dhe pak majdanoz ose qepë.

Misrin pastrojeni dhe qiteni në ujë të kripur që të zihet. Kur të zbutet, lëreni që të kullohet dhe pastaj fërgojeni në tigan-skarë.

Nëse keni vendosur të përdorni hudhrën, mund ta fërgoni për misër edhe para se ta fërgoni në skarë.

Misrin e fërguar në skarë lëreni për pak kohë të ftohet, dhe pastaj qitni parmezan të grirë në rende dhe erëzat e tjera.

Ju bëftë mirë misri me erëza pikante!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 5, 2019 22:51

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA