Misioni vëzhgues i ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet në RMV

Desk
By Desk March 3, 2020 09:15

Misioni vëzhgues i ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet në RMV

Vëzhguesit e ODIHR për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut sot në Shkup do të  mbajnë konferencë për shtyp në të cilën do ta prezantojnë misionin në zgjedhjet dhe aktivitetet e planifikuara.

Në konferencë për shtyp në pyetjet e mediave do të përgjigjet Tana de Zuuleta, shefi i Misionit Vëzhgues për zgjedhje të ODIHR.

Desk
By Desk March 3, 2020 09:15