Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent

Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent

Pas specializimit në Mjekësinë Interne, SubSpecializimin në lëndën e Hematologjisë në Klinikën e Universitetit të Shkupit, mbrojtjen e Doktoraturës në Universitetin në Shkup me notë mesatare 10, sot Dr. Gazmend Amzai mori Vendimin e ri akaademik DOCENT i Medicinës Interne dhe Hematologjisë në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodi” në Shkup.

Ai është ndër mjekët në Universitetin e Shkupit që në moshë më të re ka përparuar në nivele të ndryshme akademike.

 

 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 15 Maj, 2019 18:27

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.