“M’ke mungu” thonë Bruno dhe Nora në hitin e tyre që po merr hov në internet | VIDEO

Linda Limani
By Linda Limani 25 Maj, 2023 17:01

“M’ke mungu” thonë Bruno dhe Nora në hitin e tyre që po merr hov në internet | VIDEO

Bruno Revolta dhe Nora Istrefi sapo kanë plasuar hitin e tyre muzikor të titulluar “M’me mungu”, një këngë dhe bashkëpunim që po mirëpritet nga dëgjuesi shqiptar dhe jo vetëm, njofton Flaka

Producent i projektit është Nurteel, muzika e Kushtrim Kelanit dhe Nurteelit, melodia e Bruno Revolt dhe Muma, liria e Mumës dhe Nurteelit ndërsa video vjen nga produksioni Max e publikimi nga Fole Publishing.

Pa kaluar një ditë kënga ka marrë mbi 280 mijë klikimi. Është ky projekti i parë muzikor mes divës së muzikës shqipe Nora Istrefi dhe Bruno Revolt. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani 25 Maj, 2023 17:01