Mogherini: Të përshpejtohen negociatat e pranimit me vendet e Ballkanit

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:02

Mogherini: Të përshpejtohen negociatat e pranimit me vendet e Ballkanit

Në fjalimin e saj mbyllës në Parlamentin Evropian, shefja e politikës së Jashtme të BE, Federica Mogherini i bëri sot thirrje BE-së të hapë bisedime të reja dhe të përshpejtojë negociatat ekzistuese me vendet e Ballkanit Perëndimor.

“Unë besoj se do të ishte e nevojshme të shpejtoheshin dhe të investonim më shumë në negociatat e pranimit që tashmë ndodhin me vendet e Ballkanit Perëndimor, si dhe në partneritetin tonë të fortë me ata që ende nuk janë një vend kandidat”, porositi Mogherini.

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:02