Moraçanin: Sipas Zaevit është në interes të shtetit që ai të largohet

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:42

Moraçanin: Sipas Zaevit është në interes të shtetit që ai të largohet

Kryetarja e RDM-së, Maja Moraçanin në Tv 24 zbuloi se kryeministri Zoran Zaev beson se përveç dorëheqjes së tij që po merr përgjegjësi, është edhe në interesin më të mirë të shtetit, përcjell FLAKA.

“Kryeministri është vendimtar për dorëheqjen dhe është çështje kohe që të fillojë procedura. Kryeministri ishte i vendosur në synimin e dorëheqjes dhe të gjitha debatet e tjera nuk kishin vend. Pikëpamjet e tij janë se nuk bëhet fjalë vetëm për ndjenjën e tij të përgjegjësisë dhe etikës, por edhe se është në interesin më të mirë të shtetit, shoqërisë. Ky është shpjegimi i tij. Në çdo rast, është një akt moral”, tha Moraçanin. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:42

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare