Moti i keq, pezullohet për katër ditë lundrimi i mjeteve të peshkimit në gjithë vijën bregdetare të Shqipërisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 19:44

Moti i keq, pezullohet për katër ditë lundrimi i mjeteve të peshkimit në gjithë vijën bregdetare të Shqipërisë

Si pasojë e motit të keq që pritet në ditët në vijim është ndaluar lundrimi i të gjitha mjeteve të peshkimit në përgjatë bregdetit shqiptar.

Ndalimi i lundrimit nis nga sot, data 9 shkurt deri më 12 shkurt.

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton se anijet e transportit ndërkombëtar detar për pasagjerë dhe automjete momentalisht do të vazhdojnë të operojnë normalisht sipas destinacioneve përkatëse.

Njoftimi i drejtorisë:

Në bazë të parashikimit për situatën hidrometeorologjike të përkeqësuar përgjatë bregdetit Shqiptar gjatë datave 09-10-11-12.02.2024 duke filluar nga ora 14:00 datë 09.02.2024 në drejtimin Jug-Jug-Lindje, Jug-Jug-Perëndim në forcën deri 8-9 deri 10bft me shpejtësi ere deri 35-45m/s dhe lartësi dallge nga 3.50 deri 4.50 metra.

Me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike, kërkojmë bashkëpunimin e të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, për të marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritje e gadishmerisë së ekuipazhit në mjetet lundruese.

TË NDALOHET DHËNIA E LEJE – NISJES GJATË DATAVE 09-10-11-12.02.2024 DUKE FILLUAR NGA ORA 14:00 DATË 09.02.2024 PËR TË GJITHA MJETET E VOGLA LUNDRUESE, ANIJEVE TË PESHKIMIT QË OPEROJNË PËRGJATË BREGDETIT SHQIPTAR DHE TË JENË NJOFTUAR PËR MARJEN E MASAVE PËR SIGURIMIN E TYRE.

Anijet e transportit ndërkombëtar detar për pasagjer dhe automjete momentalisht do të vazhdojnë të operojnë normalishtë sipas destinacioneve përkatëse,nese do te kete ndryshime oraresh apo nderprerje te lundrimit do te njoftojme. Përmirësimi i situatës hidrometeorologjike të përkeqësuar për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit do të jetë mbas orës 06:00 të datës 12.02.2024″,-thuhet në njoftim.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Shkurt, 2024 19:44

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare