MPB për shkak të Spasovskit paralajmëron padi ndaj VMRO-DPMNE-së

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 9, 2019 21:45

MPB për shkak të Spasovskit paralajmëron padi ndaj VMRO-DPMNE-së

Ministria e brendshme mohon gënjeshtrat e raportuara nga partia politike e VMRO-DPMNE-së lidhur me pronësinë e pretenduar të Ministrit Spasovski në kompleksin Pin Petrol në Kumanovë dhe një konflikt të pretenduar të konfliktit për marrjen e lejeve të punës, përcjell FLAKA.

“As Ministri Spasovski dhe as ndonjë anëtar i familjes së tij nuk kanë ndonjë pronë në këtë kompani, e as në ndonjë tjetër, në të kaluarën ose sot. Për më tepër, sipas legjislacionit, çdo person juridik që plotëson kërkesat ka të drejtë të kërkojë autorizim për një stacion inspektimi teknik.

Kushtet përcaktohen me Ligjin për automjete. Ministria e Ekonomisë lëshon autorizimin për kryerjen e inspektimit teknik të automjeteve, ndërsa Autorizimi për identifikimin dhe vlerësimin e gjendjes teknike lëshohet nga Ministria e Ekonomisë. E tillë është rasti me PIN Petrol, MPB, dhe në këtë rast, si në të gjitha rastet e tjera, përputhet me ligjet. Ne kërkojmë që partia VMRO-DPMNE të kërkojë falje për gënjeshtrat që ka bërë, dhe nëse nuk arrin ta bëjë këtë, do të ngrihet një proces gjyqësor në gjykatën kompetente”, thonë nga Ministria e Brendshme. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 9, 2019 21:45