MPJ bullgare: 23 qershori nuk është afati deri në të cilin Bullgaria duhet t’i përgjigjet “propozimit francez”

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Qershor, 2022 20:15

MPJ bullgare: 23 qershori nuk është afati deri në të cilin Bullgaria duhet t’i përgjigjet “propozimit francez”

MPJ bullgare sqaron se afati i fundit që Bullgaria t’i përgjigjet propozimit të presidencës franceze për zhbllokimin e rrugës europiane të Maqedonisë së Veriut nuk është 23 qershori dhe kjo mund të ndodhë në një format tjetër deri në fund të presidencës së Francës me BE-në, pra deri në fund të muajit.

Raporti i Ministrisë së Punëve të Jashtme i datës 20 qershor, i është dorëzuar Komisionit për Politikë të Jashtme të Asamblesë Kombëtare të Bullgarisë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Qershor, 2022 20:15