MPPS, do të fillojë ndihma për ngrohje tetor-mars

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Gusht, 2022 19:41

MPPS, do të fillojë ndihma për ngrohje tetor-mars

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, bën të ditur se ndihma në para për kovid-19 përfundoi, ndërsa do të fillojë ndihma për ngrohje nga tetori deri në mars.

Kjo Ministri duke konsideruar se rrethanat e jashtëzakonshme me pandeminë COVID-19 kanë përfunduar, njofton qytetarët se qasja e lehtësuar në të drejtën e asistencës minimale të garantuar pushon së vlefshmi dhe përfituesit e ndihmës minimale të garantuar do të marrin një kompensim monetar për të mbuluar një pjesë të shpenzimeve të konsumit të energjisë në amvisëri për muajt tetor deri në mars, në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen Sociale.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Gusht, 2022 19:41