MSH: Nuk ka probleme me terminet

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 20:30

MSH: Nuk ka probleme me terminet

Këtë pasdite vonë, Ministria e Shëndetësisë ka dalë kundër mjekëve amë- nga atje ata pretendojnë se nuk ka problem me mungesën e terimineve, përcjell FLAKA.

Si bëhen të ditura terminet e lira, ato planifikohen menjëherë, thonë ministria. Lidhur me vonesën e ekzaminimeve dhe ndërhyrjeve në pacientët me sëmundje të tjera, autoritetet shëndetësore pretendojnë se gjatë krizës, të gjithë pacientët me urgjenca, referime prioritare, si dhe ata me sëmundje malinje morën shërbime shëndetësore.

Ministria thotë se në shtator, u hapën 117.920 termine dhe u kryen 116.163 ekzaminime me një takim dhe më shumë se 200,000 ekzaminime shtesë pa emërime, kontrolle, emergjenca. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 20:30