Musa: Nëse ka tre ditë për të blerë, nuk do të mbetet kompjuter në shitore

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 20:40

Musa: Nëse ka tre ditë për të blerë, nuk do të mbetet kompjuter në shitore

Arif Musa nga Aleanca për Shqiptarët në analizën e sontme në Tv 24 beson se në këtë moment me mbështetjen e shtetit, sidomos të punonjësve në ndërmarrjet private është bërë më e mira, përcjell FLAKA.

“Dhënia e vauçerëve, ndihma e pensionistëve, me atë masë nuk ka asnjë efekt sepse paraziton njerëzit. Ishte një ryshfet votues në atë kohë. Shteti nuk mund t’u japë atyre para pa pushim”, tha Musa.

Ai beson se pensionistëve duhet tu ishte rritur pensioni, por jo t’u jepej para në atë mënyrë. Qeveria duhej t’i subvenciononte ata me paketat dhe ishte e panevojshme të harxhoheshin para në masën e tretë.

Lidhur me masën e fundjavës pa TVSH, ai thotë se nëse do të kenë tre ditë për të blerë, qytetarët do të blejnë kompjuterë dhe nuk do të mbetet asgjë në shitore, dhe kjo është arsyeja pse ai beson se masa nuk do të zbatohet plotësisht. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 28, 2020 20:40