Musk thotë se ka pezulluar përkohësisht procedurat e blerjes së Twitterit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 22:54

Musk thotë se ka pezulluar përkohësisht procedurat e blerjes së Twitterit

Elon Musk ka pohuar se blerja e Twiiter për 44 miliardë dollarësh është “në pritje” shkaku i një raporti mbi numrin e madh të llogarive të padëshiruara dhe false në rrjetin social.

“Marrëveshja me Twitterin përkohësisht është në pritje pasi po presim detaje që mbështesin vlerësimin se llogaritë e padëshiruara/fake janë me të vërtetë më pak se 5% të përdoruesve”.MDAU është një metrikë kyç në përcaktimin e vlerës së kompanive të mediave sociale, pasi përdoret për të ndihmuar në llogaritjen e sasisë së të ardhurave nga reklamat që platforma është në gjendje të bëjë. /Telegrafi/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 22:54