Musliu: “Eskalon Serbia – duke sulmuar Kosovën ajo po sulmon Turqinë, Bullgarinë dhe Maqedoninë e Veriut”

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 17 Dhjetor, 2022 21:15

Musliu: “Eskalon Serbia – duke sulmuar Kosovën ajo po sulmon Turqinë, Bullgarinë dhe Maqedoninë e Veriut”

Eksperti i çështjeve të sigurisë, Agim Musliu ka reaguar lidhur me pretendimet e medieve serbe kinse Turqia ka nisur kamionë me armatim në drejtim të Kosovës. Musliu me anë të një shkrimi i Facebook është shprehur se “Serbia duke sulmuar Kosovën, po sulmon edhe Turqinë, Bullgarinë dhe Maqedoninë e Veriut”.

“Të gjitha mediet e Serbisë, me kryeredaktor Aleksandar Vuçiqin, tashmë, duke dashur që ta sulmojnë Kosovën, po e sulmojnë edhe Turqinë. Sipas tyre, shërbimet sekrete serbe “paskan” të dhëna se, 11 kamionë plot me armatim janë nisur nga Turqia për Kosovën. Por, shërbimet sekrete serbe, e kanë gëlltitur një informacion të rremë dhe nga ajo e kanë prodhuar një rrenë tjetër”, ka shkruar tutje Musliu.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fagimoctopus%2Fposts%2Fpfbid0snuEdsfLfFQDpRStNFydZbJh61ZLtKL6odgjzfLq4bT6qVh2qYtdDhSxDaAmewgKl&show_text=true&width=500

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 17 Dhjetor, 2022 21:15