Musliu: Narrativi i së Majtës kundërshton të gjitha vlerat që besojnë votuesit shqiptarë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 21:43

Musliu: Narrativi i së Majtës kundërshton të gjitha vlerat që besojnë votuesit shqiptarë

Analisti politik Albert Musliu në emisionin “24 Analiza” në Tv 24 theksoi se e Majta është e rëndësishme për elektoratin shqiptar dhe narrativa e së Majtës është e rëndësishme dhe kundërshton të gjitha vlerat që besojnë votuesit shqiptarë.

“Si shoqëri kemi hyrë në një rrëfim interesant. Nesër nuk bëhet fjalë për formimin e mazhorancës së re, por për mosbesimin e Qeverisë. Nëse kemi pasur bisedime të tensionuara në shoqërinë e partive politike, si do të jetë sjellja nëse nesër rezultati është i suksesshëm. Kjo do të thotë kompromise serioze. Të gjithë japin numra dhe ne nuk i dimë. Nëse shumica është e ngushtë, nëse ka 61 vota mosbesimi, do të jetë e vështirë të formohet një shumicë e re”, thotë Musliu. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 21:43