Musliu: Nuk mund të presim se nga e gjithë kjo ekonomia jonë do të dal e paprekur

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 9, 2020 22:13

Musliu: Nuk mund të presim se nga e gjithë kjo ekonomia jonë do të dal e paprekur

“Më shumë vëmendje duhet t’i kushtohet ndërmarrjeve të mesme dhe mikro, në drejtim të injektimit të burimeve financiare, ndërsa kompanive të mëdha duhet të ndihmohen për të ruajtur forcën e tyre të punës. Ne nuk mund të presim që ekonomia jonë të dalë nga e gjithë kjo e padëmshme”, tha analisti Albert Musliu për “Kanalin5”.

Ai beson se ekonomia do të jetë më elastike madje edhe sa ekonomitë e Evropës Perëndimore sepse kompanitë tona janë mësuar të punojnë në mjedise dhe kushte jo shumë të lehta.

“Ky është avantazhi i kompanive tona. Unë besoj që shifrat serioze do pasojnë nga e para, por nuk besoj se do të kemi pasoja dramatike për ekonominë nëse planifikojmë mirë paketën financiare”, tha Musliu./Telegrafi/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 9, 2020 22:13