NATO, sot në Shkup do të mbahet Dita e Hapur e Ushtrisë

Redaksia
By Redaksia 7 Prill, 2019 08:31

NATO, sot në Shkup do të mbahet Dita e Hapur e Ushtrisë

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sekerinska dhe shefi i shtabit të përgjithshëm Vasko Gjurçinovski do të marrin pjesë në Ditën e hapur të ushtrisë për qytetarë, organizuar me rastin e Javës së NATO-s, 70-vjetorin e themelimit të Aleancës dhe përparimin e Republikës së Maqedonisë Veriore drejt anëtarësimit në NATO.

Redaksia
By Redaksia 7 Prill, 2019 08:31